Відбулася презентація науково-практичного коментаря до Закону України «Про державну службу»

В Українському кризовому медіа-центрі відбулася прес-конференція, на якій презентовано науково-практичний коментар до Закону України «Про державну службу», підготовлений фахівцями НАДС, експертами Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, експертами Центру політико-правових реформ, науковцями і практиками. 

Звертаючись до учасників зібрання, Голова НАДС Костянтин Ващенко підкреслив важливість та практичну значущість здійсненої роботи та наголосив, що для чіткого виконання норм Закону необхідні фахові роз’яснення з метою застосування єдиних принципів і стандартів. Крім того, зазначений коментар адаптований до потреб органів державної влади і є практикоорієнтованим.
Костянтин Ващенко акцентував увагу на тому що, авторський колектив виконав поставлені завдання. «Впевнений, коментар зацікавить широке коло читачів і стане в нагоді політикам, науковцям, студентам, практикам, викладачам, державним службовцям», – зазначив Голова НАДС.
Також у заході взяли участь Голова Правління Центру політико-правових реформ Ігор Коліушко, заступник Голови правління Центру політико-правових реформ Віктор Тимощук, Директор Науково-дослідного центру судових експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України Владислав Федоренко.
Представників засобів масової інформації цікавили питання практичного застосування зазначеного коментаря, використання державними службовцями української мови під час виконання своїх обов’язків, проведення тренінгів з психології для державних службовців, зокрема керівників служб управління персоналом.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини