Відбулась експертна місія програми ОЕСР / SIGMA з метою встановлення даних в рамках проведення оцінки стану справ у системі державного управління України

З 19 по 22 лютого 2018 року в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) проходила експертна місія програми  ОЕСР / SIGMA.

Захід було організовано спільно Секретаріатом Кабінету Міністрів України, програмою ОЕСР / SIGMA, НАДС та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу з метою встановлення та уточнення інформації, необхідної для проведення оцінки стану справ у системі державного управління України.

Експертна місія відбувалась в рамках повної і глибокої оцінки стану справ у системі державного управління, проведення якої передбачено Планом заходів з реалізації Стратегії реформування державного управління України на 2016-2020 роки. Результати цієї оцінки будуть оприлюднені у липні 2018 року та дозволять оновити завдання та заходи згаданої Стратегії.

У ході місії було проведено робочі зустрічі та консультації з представниками міністерств, інших державних органів та громадськості, залученими до процесу надання інформації в рамках проведення оцінки стану справ у системі державного управління.

Довідково: програма SIGMA (Support for Improvement in Governance and Management ― програма підтримки вдосконалення врядування та менеджменту) ― один з найпрестижніших аналітичних центрів Європейського Союзу, створений за ініціативи Організації економічного співробітництва та розвитку та Європейського Союзу.

Допомога програми SIGMA у сфері модернізації системи державної адміністрації може надаватися шляхом:

  • здійснення аналізу адміністративних структур;
  • у розробці та впровадженні реформ адміністративної системи;
  • здійснення аналізу запропонованих законопроектів та програм;
  • організація навчання та обміну інформацією;
  • підготовка планів технічної допомоги.

ФОТОГАЛЕРЕЯ 20.02.2018

ФОТОГАЛЕРЕЯ 21.02.2018

ФОТОГАЛЕРЕЯ 22.02.2018

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини