Парламент ухвалив 10 законопроектів з урядово-парламентської Дорожньої карти законодавчого забезпечення виконання Угоди про асоціацію

За неповний місяць Парламент відчутно просунувся в ухваленні законопроектів з Дорожньої карти законодавчого забезпечення виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Про це під час прес-брифінгу заявила Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Із 28 лютого Верховна Рада ухвалила в цілому 3 законопроекти і 7 за основу із Дорожньої карти. Це надзвичайно важливо, бо без ухвалення рамкових законопроектів, ми не можемо рухатися далі в роботі над підзаконними актами, спрямованими на виконання Угоди про асоціацію», – зазначила Віце-прем`єр-міністр.

Вона наголосила, що згадана урядово-парламентаська Дорожня карта не є статичним документом – вона змінюватиметься, в тому числі з огляду на поступ України в чистині виконання Угоди про асоціацію та зміни в праві ЄС. «Ми вже спрямували листа Голові Верховної Ради про те, що два законопроекти зі сфери громадського здоров`я мають бути включені в Дорожню карту», – сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе.

ДЖЕРЕЛО

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини