Нові кар’єрні можливості у держслужбі представлять на ярмарку вакансій

Уряд України оновлює державну службу і запрошує в свої лави досвідчених та амбітних, готових працювати у нових структурах міністерств – генеральних директоратах. Команди експертів уже працюють за новими правилами та з конкурентною оплатою праці. Запрошуємо дізнатись про нові вакансії під час ярмарку вакансій Kyiv Post 31 березня.

На сьогодні відкрито десятки вакансій у 10 міністерствах, 2 державних агентствах та Cекретаріаті Кабміну. Дізнатися про них, а також про те, як подати заявку, пройти тестування чи співбесіду на нову державну службу, можна на стенді Кабміну під час ярмарку вакансій KyivPost.

Запрошуємо усіх зацікавлених, а також ЗМІ долучитись до події «Ярмарок вакансій Kyiv Post» за адресою: вул. Хрещатик, 2, Український дім, 31 березня з 10:00 до 16:00. 

Окрім консультацій на інформаційному стенді, також відбудуться інтерактивні заходи, зокрема:

Панельна дискусія з новими керівниками директоратів на тему «Чому я обрав роботу у державній службі: виклики і переваги?» з 11:00 до 11:30 на основній сцені. Учасники: Ірина Литовченко (Міністерство охорони здоров’я), Дмитро Шевчук (Секретаріат Кабміну), Юлія Зайченко (Міністерство юстиції), які прийшли у держслужбу з-поза меж міністерств. Вони поділяться власними мотивами початку роботи у державних структурах, розкажуть про переваги і виклики державної служби та про те, над чим працюватимуть їхні директорати. 

Майстер-класи щодо особливостей проходження різних етапів конкурсного відбору на посади фахівців з питань реформ від директора Генерального департаменту з питань управління персоналом на державній службі НАДС Наталі Алюшиної та державного експерта Юлії Лозюк. Захід буде організовано в окремому приміщенні Українського дому та включатиме такі теми: 

12:00 – 12.20 – Як успішно пройти етап тестування кандидату на посаду у державну службу? 
12.35 – 12.55 – Як правильно розв’язувати ситуаційне завдання? 
13.10 – 13.30 – До чого треба бути готовим на етапі співбесіди?

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму: https://goo.gl/zYbNgu

Для акредитації ЗМІ, будь ласка, звертайтесь до менеджера проекту Ірини Попової:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  ‎093-416-20-33, 050-193-66-98.

Захід організовує проект ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій та інформування про реформу державного управління», що підтримує інформаційну кампанію щодо реформи держуправління.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини