Розпочався навчальний візит української делегації до Німеччини

За підтримки програми "U-LEAD з Європою" розпочався навчальний візит представників НАДС, Мінрегіону, керівників всеукраїнського та низки регіональний центрів підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, керівників магістерських програм закладів вищої освіти до Німеччини. 

З метою вивчення досвіду професійного навчання державних службовців у Німеччині члени української делегації провели зустріч з представниками Міністерства фінансів Землі Берлін і Берлінської академії публічного адміністрування.
У зустрічі взяли участь Мартіна Руппін, голова відділу Міністерства фінансів, Франсуаза Лансель, експерт Міністерства фінансів, а також Вольфганг Широкі, Директор Берлінської академії публічного адміністрування і Андрей Шварцвальд, координатор підвищення кваліфікації та міжнародних зав’язків.
Протягом тижня українські фахівці проведуть низку зустрічей з представниками регіональних органів влади Берліну, Потсдаму, закладів професійного навчання державних службовців та ознайомляться з організацію професійного навчання, практикою впровадження навчальних програм.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини