10 років Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу

Десять років тому Постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2008 року №528 "Питання Центру сприяння інституційному розвитку державної служби" Центр сприяння інституційному розвитку державної служби перейменовано у Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, розширено його повноваження. Метою цих змін стало посилення інституційних реформ у державному секторі, насамперед адміністративної реформи державної служби та реформи управління персоналом у державному секторі через адаптацію інституту державної служби в Україні до стандартів Європейського Союзу.

Центр і надалі працюватиме над поглибленням співробітництва між Україною та ЄС у сфері державного управління та державної служби. А також над удосконаленням механізмів організації ефективного використання інструментів інституціональної розбудови ЄС Twinning, TAIEX, програми SIGMA та поліпшенням роботи з інформування громадськості з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Десятирічний ювілей дає надію, що нашими зусиллями і відповідальним ставленням до роботи, вдасться і надалі здобувати повагу і добре ставлення з боку партнерів та колег.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини