Відбулася зустріч “EU Association Lab Meetup” для представників державного управління

12 липня 2018 року відбулася зустріч “EU Association Lab Meetup” для представників державного управління в рамках Лабораторії проектів для імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС (далі – Лабораторія).

У ході зустрічі було обговорено проблемні питання щодо реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у частині державних закупівель, законодавства про компанії та корпоративне управління, інтеграції до цифрового ринку ЄС, ринкового нагляду та управління лісовими ресурсами, оскільки саме на цих темах сфокусується програма цього року.

Під час презентації програми її автори відповіли на запитання учасників заходу та надали фахові коментарі до окремих її положень.

У зустрічі взяли участь Йоланда ЗАТТЛЕР, директор проекту “Advisory Fund for EU Association of Ukraine”,GIZ і Тетяна ВЕНЦЕЛЬ, радник програми “EU Association Lab”, GIZ.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла головний консультант сектору координації Twinning Юлія Єрченко.

Довідково:

Лабораторія – це конкурсна програма нових ідей, які покликані надати імпульс для реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС (далі – Угода). Протягом інтенсивної шестимісячної програми, фахівці з українських міністерств спільно з представниками органів державного управління, бізнесу та громадянського суспільства працюватимуть над новими підходами для її імплементації.

Завдання Лабораторії - допомогти фахівцям міністерств, відповідальних за реалізацію Угоди скористатися наявними можливостями з розробки та втілення власних ідей для реалізації Угоди.

Лабораторія створена спільно з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України та GIZ. Вона є складовим компонентом проекту «Консультаційний фонд підтримки асоціації Україна-ЄС», який фінансується Федеральним Урядом Німеччини.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини