Відбулася Установча зустріч з питань розроблення річних національних програм під егідою Комісії Україна - НАТО

29 березня 2019 року відбулася Установча зустріч Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ з представниками центральних органів виконавчої влади та інших державних органів України, залучених до розроблення річних національних програм під егідою Комісії Україна - НАТО (РНП).

Захід організовано Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету міністрів України спільно з Проектом «Експертна підтримка врядування та економічного розвитку» (EDGE) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади з метою обговорення питань щодо забезпечення організації процесу розроблення проекту РНП на 2020 рік.

У своїй вступній промові Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ привітала учасників заходу та відмітила важливість залучення кращого міжнародного досвіду у сфері стратегічного планування з метою вдосконалення організації процесу підготовки та моніторингу виконання РНП.

З вітальними промовами також виступили Надзвичайний та Повноважний посол Канади в Україні Роман ВАЩУК, заступник Міністра закордонних справ України Єгор БОЖОК, заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції Анатолій ПЕТРЕНКО та директор AGRITeam Canada в Україні, керівник Проекту EDGE Танія Санфорд АММАР.

Експерт Проекту EDGE Тарас СЛОБОДЯНЮК у ході свого виступу ознайомив учасників зустрічі з досвідом проекту в підтримці органів державної влади України щодо впровадження в діяльність принципів стратегічного планування на основі використання методики управління, орієнтованого на результат (RBM), а також представив основні підходи до формування РНП на основі згаданої методики.

Участь у заході взяли представники Секретаріату Кабінету міністрів України, центральних органів виконавчої влади та інших органів державної влади України, національні та міжнародні експерти з питань стратегічного планування.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу захід відвідав головний консультант сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами Анатолій СОПІЛКА.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини