Засідання робочої групи національних контактних осіб CAF Європейської мережі державного управління (EUPAN) «CAF 2020: наступні кроки»

01-02 жовтня 2019 року у місті Гельсінки, Фінляндська Республіка відбулось засідання робочої групи національних контактних осіб CAF Європейської мережі державного управління (EUPAN) «CAF 2020: наступні кроки».

Протягом двох днів заходу учасники мали змогу ознайомитися з новою редакцією керівництва «CAF 2020» та планом заходів з його впровадження, а також з новою редакцією процедури зовнішнього зворотного зв’язку (Procedure of External Feedback, PEF).

За результатами засідання Україна в особі Національного агентства України з питань державної служби отримала статус спостерігача у Робочій групі національних кореспондентів CAF EUPAN. Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу отримав статус Українського національного ресурсного центру CAF.

Статус спостерігача сприятиме підвищенню ефективності впровадження рекомендацій експертів програми SIGMA, реалізації реформи державного управління та державної служби в Україні, а також сприятиме отриманню можливості Національного агентства України з питань державної служби офіційно залучати ресурси та впроваджувати в Україні європейську модель управління якістю CAF.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла начальник відділу розвитку людських ресурсів Кукуля Анжела.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини