В приміщенні Будинку Уряду відбулася робоча нарада щодо пріоритетів гендерної політики

02 грудня в приміщенні Будинку Уряду відбулася робоча нарада координаторів та радників з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, щодо пріоритетів гендерної політики.

З вітальним словом до учасників наради звернувся Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба та окреслив пріоритети державної гендерної політики.

Уповноважені особи з гендерних питань міністерств та ЦОВВ презентували свої досягнення та окреслили подальші кроки щодо реалізації завдань та заходів державної гендерної політики.

Перший заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Лихач, інформувала про діяльність НАДС у сфері досягнення гендерної рівності, а також зазначила, що подальшими пріоритетами є забезпечення гендерного паритету на державній службі, удосконалення системи збору гендерно дезагригованих показників, а також підвищення компетентності державних службовців з питань реалізації державної гендерної політики.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини