Розпочався вебінар з питань проектного менеджменту в рамках курсу «100 чемпіонів»

27 серпня 2020 року в режимі онлайн стартувала перша сесія з трьох короткотермінових вебінарів стосовно проектного менеджменту в рамках курсу «100 чемпіонів» для працівників органів державної влади, відповідальних за питання євроатлантичної інтеграції.

Захід організовано Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України за підтримки Програми Україна–НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони (Програма Україна–НАТО).

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Анастасія Мішкіна, заступниця Керівника Програми Україна–НАТО, яка у своїй промові привітала учасників заходу та наголосила на важливості володіння навичками управління проектами для успішного втілення реформ  у публічній сфері.

Проводить вебінар та фасилітує дискусії між учасниками Христина Голинська, завідувачка кафедри публічного врядування Київської школи економіки (KSE), яка протягом триденного онлайн вебінару ознайомить учасників з основними етапами та практичними аспектами проектного менеджементу, зокрема щодо постановки цілей та завдань, аналізу проблеми, а також визначення заінтересованих сторін.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході бере Анатолій Сопілка, завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами.

 

Довідково:

Програма «100 чемпіонів» – навчальний курс, що складається з окремих модулів та реалізується у рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Метою курсу є підвищення професійного рівня працівників органів державної влади, відповідальних за питання євроатлантичної інтеграції, що передбачає оволодіння знаннями і навичками, необхідними для успішної підготовки та реалізації річних національних програм, інших стратегічних документів у сфері євроатлантичної інтеграції.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини