Голова НАДС Наталія Алюшина зустрілася з керівником проєкту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніелем Зайберлінгом

08 вересня 2020 року відбулась робоча зустріч за участі Голови НАДС Наталії АЛЮШИНОЇ та Керівника проєкту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії, Директору Представництва Фонду Ганса Зайделя в м. Києві, Україна  Даніеля ЗАЙБЕРЛІНГА.

Наталія АЛЮШИНА подякувала за багаторічну експертну підтримку і сприяння у реалізації реформи державного управління і державної служби, місцевого самоврядування, а також професійного навчання публічних службовців та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю, зокрема, в контексті удосконалення інструментів управління людськими ресурсами,  залучення молоді та впровадження культури самонавчання на публічній службі.

Даніель ЗАЙБЕРЛІНГ зазначив, що співпраця з НАДС є важливою для Фонду Ганса Зайделя та підтвердив зацікавленість у її продовженні.

У рамках робочої зустрічі було обговорено питання, пов’язані з реалізацією проєктів «Політична освіта публічних службовців в Україні» та «Підвищення ефективності та якості менеджменту в сфері державного управління та місцевого самоврядування шляхом застосування моделі загальної схеми оцінювання (Common Assessment Framework, CAF)», а також щодо проведення онлайн-навчань представниками Баварської школи публічного управління для працівників НАДС.

 

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини