У рамках партнерського співробітництва НАДС та Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні відбулася заключна частина онлайн-навчання «Інноваційні технології управління персоналом»

Національне агентство України з питань державної служби спільно з Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Українською школою урядування реалізували онлайн-навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Інноваційні технології управління персоналом».

Голова НАДС привітала учасників навчання і зазначила, що цей проєкт вдалося успішно здійснити за участі представників Баварської школи управління у рамках партнерського співробітництва НАДС та Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

«Результатом цього проєкту стане саме практичне втілення отриманих знань у професійній діяльності державних службовців», - зауважила Наталія Алюшина.

Учасниками підвищення професійної компетентності за вищевказаною програмою стали більше 100 державних службовців категорій «Б» та «В» із 13 державних органів виконавчої влади. Зокрема це представники Офісу Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів, Міністерства освіти і науки, Міністерства розвитку громад та територій, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Державної податкової служби, Державної міграційної служби, Національного антикорупційного бюро України та ін.

Під час третьої заключної частини навчань 4 листопада 2020 р. учасники мали нагоду ознайомитися із новітніми зарубіжними методиками у сфері тайм-менеджменту. Зокрема баварськими колегами-експертами було здійснено огляд сучасних підходів і методик управління часом, представлено переваги детального планування та принципи визначення пріоритетів, проаналізовано найвідоміші світові техніки тайм-менеджменту та їх практичне застосування.

Усі учасники навчань отримають відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини