Відбулася робоча поїздка працівника Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу до м. Дніпропетровськ

17 жовтня 2012 року відбулася робоча поїздка завідувача сектору галузевої експертизи експертно - аналітичного відділу Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Івана Рощина до м. Дніпропетровськ.

У рамках поїздки, на базі Дніпропетровської обласної адміністрації відбувся короткотерміновий семінар з питань проведення функціонального обстеження органів виконавчої влади та засідання круглого столу з питань впровадження програм розвитку лідерства на регіональному рівні.

У семінарі взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та представники вищих навчальних закладів.

Під час свого виступу Іван Рощин висвітлив питання теоретичних засад, практичних аспектів та кращих практик проведення функціонального обстеження органів державної влади.

Завідувач сектору кольсультативно-правової роботи Головдержслужби України в Дніпропетровській області Дмитро Паршин проінформував про результати проведення функціонального обстеження в обласній та районних державних адміністраціях.

У ході робочої поїздки пройшло засідання круглого столу з питань впровадження програм розвитку лідерства на регіональному рівні, під час якого учасникам було презентовано Програму розвитку лідерства – 2012. Метою програми є виявлення лідерських якостей високопосадовців та надання інструментів їх застосування для подальшого особистісного та професійного розвитку.

У заході взяли участь представники облдержадміністрації та обласної ради, вищих навчальних закладів, громадських організацій, учасники конкурсів з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» та «Кращий державний службовець».

Під час засідання круглого столу було обговорено низку питань щодо впровадження програм розвитку лідерства на регіональному рівні.

Жвава дискусія розгорнулась між учасниками круглого столу щодо питань модернізації державного апарату, реформування системи державної служби, підвищення ефективності державного управління та розвитку кадрового потенціалу.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини