Директор Центру Марина Канавець взяла участь у закритті проекту Twinning для НКРЕ

23 жовтня 2012 року у приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (далі – НКРЕ) відбулося офіційне закриття проекту Twinning «Надання допомоги НКРЕ щодо забезпечення виконання газового законодавства у відповідності з положеннями Енергетичного Співтовариства» за участю директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марини Канавець.

Проект реалізовувався НКРЕ спільно з Органом регулювання у сфері електроенергетики та газу Італійської Республіки (AEEG), Органом регулювання енергетики Румунії (ANRE), Органом регулювання енергетики Республіки Греція (RAE) та Управлінням енергетики Угорської Республіки (HEO).

У своїй вступній промові Марина Канавець привітала НКРЕ від імені національного координатора інструменту Twinning в Україні, Нацдержслужби України, із закінченням вже третього проекту Twinning. Крім того, директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу відмітила, що це вже 21 проект Twinning, що завершився в Україні із 58 проектів Twinning в Робочому плані, а також побажала успіхів у підготовці наступного проекту Twinning для НКРЕ.

Під час заходу зі вступним словом виступив Голова Комісії, Сергій Тітенко, Посол Європейського Союзу в Україні, Ян Томбінські, Посол Італійської Республіки в Україні, Фабріціо Романо та член Комісії, Альберто Біанкарді.

Від Адміністративного офісу програми Twinning участь у конференції взяла головний консультант сектору координації проектів Twinning Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Ірина Лучинська.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини