Відбулося засідання наглядової ради Twinning для ВВ МВС України

30 січня 2013 року відбулося четверте засідання наглядової ради проекту Twinning «Сприяння вдосконаленню системи охорони громадського порядку внутрішніми військами МВС України», бенефіціаром якого є Головне управління внутрішніх військ МВС України.

Під час зустрічі було презентовано діяльність проекту за звітній період, здійснено загальний огляд заходів, проаналізовано основні досягнення та проблемні моменти. Головним управлінням внутрішніх військ МВС України разом з партнерами було підготовлено телевізійний ролик про діяльність проекту, який було представлено на засіданні наглядової ради.

У заході взяли участь керівник проекту від України генерал-майор Микола Климчук, керівник проекту від Франції полковник Філіп де Буазер, молодший керівник проекту від Румунії майор Рауль Вазілаче, постійний радник проекту дивізійний комісар Мішель Жербер, партнер постійного радника проекту полковник Валерій Ковальов, старший офіцер відділу міжнародного співробітництва апарату командувача майор Сергій Мальцев, члени робочої групи з реалізації проекту Twinning.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла Олеся Цикалюк, заступник директора – начальник відділу управління проектами та Анастасія Терех, головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи SIGMA та CIB.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини