Відбулася робоча зустріч з представником Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ

31 січня 2013 року відбулася робоча зустріч з представником Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ. 

Метою зустрічі було обговорення підготовки проектної пропозиції Twinning для Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ. У ході зустрічі було розглянуто особливості впровадження інструменту Twinning в Україні, а також можлива тематика майбутнього проекту та його очікувані результати.

У зустрічі взяв участь начальник відділу міжнародно-правового співробітництва Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Артем Рибченко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач та головний консультант сектору координації проектів Twinning, Ірина Лучинська та Євген Коробов.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини