Відбулося засідання Адміністративного офісу програми Twinning

5 березня 2013 року відбулося робоче засідання Адміністративного офісу програми Twinning під головуванням першого заступника Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлії Лихач.

Під час засідання були обговорені питання щодо Програми Всеохоплюючої інституційної розбудови (СІВ), зокрема поінформовано про прийняття Урядом розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Плану заходів щодо проведення інституційної реформи у сфері здійснення моніторингу та контролю державної допомоги суб’єктами господарювання».
Також було розглянуто питання щодо надходження нових проектних пропозицій Twinning від органів державної влади в рамках щорічного програмування.
Окремо було розглянуто питання щодо заявок ТАІЕХ, що отримав Адміністративний офіс програми Twinning від державних органів.
Під час засідання було надано звіт за результатами участі у міжнародному семінарі з питань системи електронного набору персоналу та інших інструментів електронного врядування, що відбувся 28 лютого
2013 року в м. Баку.
Водночас було поінформовано щодо заходів в рамках реалізації Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, національним координатором якої визначено Нацдержслужбу України.
У зустрічі взяли участь представники Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Національного агентства України з питань державної служби та Школи вищого корпусу державної служби.
Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.
Нацдержслужба України також є національним координатором Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, а також основним виконавцем заходів з виконання Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, які передбачені Річною національною програмою та Планом діяльності Комісії Україна-НАТО на 2013 рік.
Адміністративний офіс програми Twinning (АОП) функціонує при Національному агентстві України з питань державної служби та призначений здійснювати загальну координацію впровадження інструментівTwinning, TAIEX та програми CIB в Україні.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини