Відбулося засідання з відбору партнерів з країн-членів ЄС для реалізації проекту Twinning для Мінінфраструктури

5 березня 2013 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС, які виявили бажання стати партнерами Міністерства інфраструктури України з реалізації проекту Twinning «Інституційна підтримка Міністерства інфраструктури України щодо підвищення ефективності та конкурентоспроможності залізничного транспорту в Україні».

Україна отримала три пропозиції щодо потенційного партнерства: від консорціуму Франції та Литви, консорціуму Іспанії та Польщі, а також від Німеччини.
Під час зустрічі було презентовано пропозиції зазначених консорціумів щодо впровадження заходів майбутнього проекту та обговорено питання, які виникли в учасників заходу.
У засіданні взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Пятрас Вайтєкунас, Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки Ален Ремі, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Іспанія Хосе Родрігес Мояно та представники посольства Республіки Польща в Україні.
Крім того, у заходів взяли участь представники Міністерства інфраструктури України, Державної адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця»), а також Представництва Європейського Союзу в Україні.
Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у засіданні взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини