Відбулась робоча зустріч щодо підготовки Twinning Fiche для ГУБОЗ МВС України

14 березня 2013 року відбулась робоча зустріч з експертами з Німеччини та Словаччини щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Вдосконалення методів боротьби з організованою злочинністю та корупцією завдяки впровадженню моделей та методів кримінального аналізу країн учасників Європейського Союзу», бенефіціаром якого є Головне управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Метою зустрічі було обговорення питань та надання рекомендації щодо підготовки Fiche, зокрема змісту, обов’язкових результатів і заходів проекту, а також було узгоджено терміни підготовки документа.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська та головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини