Зустріч щодо розроблення проекту Twinning Light для Мінсоцполітики

17 січня 2013 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулася зустріч щодо розроблення детального технічного завдання проекту Twinning Light «Наближення законодавства України до норм та стандартів ЄС у сфері професійної реабілітації та зайнятості осіб з обмеженими можливостями».

У ході зустрічі Юрген Декер, експерт з розроблення детального технічного завдання, презентував результати роботи під час його першої місії до України. Також було обговорено подальші кроки підготовки детального технічного завдання проекту Twinning Light.

У зустрічі взяли участь європейський експерт з написання детального технічного завдання проекту Twinning Light Юрген Декер, від Міністерства соціальної політики України –начальник відділу реабілітаційних послуг департаменту соціального захисту інвалідів, Василіса Масленнікова, головний спеціаліст відділу реабілітаційних послуг департаменту соціального захисту інвалідів, Ірина Вишинська, від Представництва Європейського Союзу в Україні – менеджер зазначеного проекту, Сергій Полюк.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва Сергій Копань.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини