Робоча зустріч щодо проекту Twinning для Державної служби України з питань захисту персональних даних

17 січня 2013 року відбулася робоча зустріч з представниками Державної служби України з питань захисту персональних даних щодо підготовки проекту Twinning «Посилення інституційної спроможності Уповноваженого органу з питань захисту персональних даних та адаптація законодавства у сфері захисту персональних даних відповідно до законодавства ЄС».

У ході зустрічі було обговорено особливості підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning, зокрема його складові елементи та загальний зміст документа.

У зустрічі взяли участь представники Державної служби України з питань захисту персональних даних – заступник начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності організаційного та ресурсного забезпечення, технічного захисту інформації та захисту персональних даних, Олександр Муригін, головний спеціаліст відділу правової роботи і міжнародного співробітництва, Олександра Чиковані та головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичного забезпечення, Назар Гром.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач та головний консультант сектору координації проектів Twinning, Ірина Лучинська та Євген Коробов.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини