Відбулась робоча зустріч щодо можливого залучення інструменту Twinning у рамках програми СІВ в міграційній сфері

13 квітня 2013 року відбулася робоча зустріч з міжнародним експертом Пітером ван Кріекеном щодо можливого залучення інструменту Twinningурамках програми СІВ в міграційній сфері.

Під час зустрічі було обговорено питання стосовно можливості підготовки проектів Twinning з метою забезпечення ефективної реалізації плану інституційної реформи, що передбачає удосконалення державної міграційної політики. Крім того обговорювалось питання забезпечення координування дій з планування та реалізації державної міграційної політики та впровадження ефективних норм щодо навчання та підвищення кваліфікації співробітників у сфері міграції.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь заступник директора – начальник відділу управління проектами Олеся Цикалюк та головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB Сергій Ковалевський.

Довідково: Нацдержслужба України виступає національним координатором впровадження програми інституційної реформи (СІВ). Також, з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини