Відбулася зустріч постійних радників проектів Twinning

23 квітня 2013 року у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбулася зустріч постійних радників проектів Twinning.

Провели захід Національне агентство України з питань державної служби, Адміністративний офіс програми Twinning за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Під час зустрічі було обговорено поточний стан реалізації проектів Twinning в Україні, зокрема досягнення проектів, цікаві напрацювання, питання щодо співпраці постійних радників проектів (ПРП) з представниками органів-бенефіціарів та Адміністративним офісом програми Twinning в Україні. У своїх виступах постійні радники проектів Twinning в Україні поділилися своїм досвідом реалізації проектів та висловили побажання стосовно покращення процесу впровадження інструменту Twinning.

За результатами обговорень було підтверджено домовленість щодо проведення зустрічей для постійних радників проектів Twinning на регулярній основі та продовження тісної співпраці з Адміністративним офісом програми Twinning.

У зустрічі взяли участь постійні радники проектів Twinning, представники Адміністративного офісу програми Twinning в Україні та Представництва Європейського Союзу в Україні та.

Довідково:

З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини