Відбулася робоча зустріч стосовно підготовки Twinning контракту

25 квітня 2013 року в приміщенні Міністерства інфраструктури України відбулася робоча зустріч щодо підготовки контракту для проекту Twinning «Інституційна підтримка Міністерства інфраструктури України щодо підвищення ефективності та конкурентоспроможності залізничного транспорту в Україні»

У ході зустрічі було обговорено робочий план реалізації майбутнього проекту Twinning, зокрема обов’язкові результати та заплановані заходи в рамках проекту. Також було надано пропозиції Адміністративного офісу програми Twinning щодо доопрацювання проекту Twinning контракту.

У зустрічі взяли участь заступник директора департаменту державної політики в галузі залізничного транспорту – начальник відділу технічної політики у сфері залізничного транспорту Міністерства інфраструктури України Олександр Федоренко, керівник проекту Матильда Бальбін, молодший керівник проекту проекту Twinning Якуб Каптучак, постійний радник проекту Twinning Хосе Антоніо Наво, від консорціуму країн-членів ЄС та інші представники Міністерства інфраструктури України.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини