Відбулася робоча зустріч з іноземними експертами щодо підготовки Twinning Fiche для ГУБОЗ МВС України

17 травня 2013 року відбулась робоча зустріч з експертами з Німеччини та Словаччини щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Вдосконалення методів боротьби з організованою злочинністю та корупцією завдяки впровадженню моделей та методів кримінального аналізу країн учасників Європейського Союзу», бенефіціаром якого є Головне управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Метою зустрічі було обговорення питань щодо підготовки детального технічного завдання, зокрема бюджету та логічної матриці зазначеного проекту.
За результатами зустрічі експерти мають підготувати фінальний Fiche.
Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська та головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини