Відбулась робоча нарада з представниками Держветфітослужби України щодо підготовки Twinning Fiche

21 травня 2013 року відбулась робоча нарада з представниками Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України щодо підготовки проекту Twinning, що буде впроваджуватись в рамках реалізації програми СІВ.

Метою наради було обговорення питань щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning, який сприятиме ефективному впровадженю плану заходів щодо проведення інституційної реформи у сфері здійснення санітарних та фітосанітарних заходів, що затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України № 415-р від 25 червня 2012 року.

Від Держветфітослужби України у нараді взяли участь заступник директора департаменту – начальник управління ветеринарно-санітарної експертизи та безпечності харчових продуктів департаменту ветеринарної медицини Ольга Семенчук  та заступник начальника управління – начальник відділу ветеринарно-санітарної експертизи та безпечності харчових продуктів департаменту ветеринарної медицини Оксана Борейко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська, головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк, головний консультант сектору управління діяльністю та фінансовими ресурсами відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Олена Тороканець-Турченко, головний консультант сектору управління знаннями відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Тетяна Свередюк.

Довідково: Нацдержслужба України виступає національним координатором впровадження програми інституційної реформи (СІВ). Також, з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини