Відбулась інформаційна нарада у рамках проекту Twinning для Мінсоцполітики України

3 жовтня 2012 року у рамках проекту Twinning «Підтримка розвитку системи соціальних послуг в Україні», бенефіціаром якого є Міністерство соціальної політики України, відбулась інформаційна нарада.

Метою заходу було ознайомлення представників Мінсоцполітики України, залучених до реалізації проекту Twinning, з діяльністю проекту. Зокрема французькі експерти презентували основні цілі та завдання проекту, проаналізували поточний стан системи соціальних послуг в Україні та обговорили майбутню співпрацю з Мінсоцполітики України.

У нараді взяли участь заступник Міністра соціальної політики України – заступник керівника проекту від України Лідія Дроздова, директор Департаменту соціальних послуг Мінсоцполітики України – партнер постійного радника проекту Ірина Тарабукіна, постійний радник проекту Андрій Третяк, менеджер проекту від Представництва ЄС в Україні Сергій Полюк, представники робочої групи з реалізації проекту та французькі експерти. Від Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС участь у заході взяла головний консультант відділу управління проектами Юлія Мотрюк.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини