Відеопроекти внутрішніх військ оцінить світова спільнота на конкурсі "EuropeAid Communication Awards 2013"

        Представництвом Европейського Союзу в Україні фільм щодо проведення «Твінінгу» у внітрішніх військах було подано на конкурс «EuropeAid Communication Awards 2013».

        Цей конкурс, в якому беруть участь проекти технічної допомоги фінансовані Європейським Союзом, розпочався ще в лютому. Захід має на меті підкреслити важливість прозорості та відкритості для суспільства кожного проекту. Хоча для переможця не передбачено ніякої грошової винагороди, конкурс надає можливість розповісти світовій спільноті про успішні проекти чи події та відзначити колег і керівників проектів, які працють в проектах Європейського Союзу.

         Цього року до організаторів конкурсу надійшло 68 відео від Представництв ЄС з усіх куточків світу. Комітетом конкурсу попередньо відібрано 20 робіт: 4 географічних категорії, по 5 відео в кожній. Кращі з них будуть визначені шляхом он-лайн голосування штатних співробітників ЄС. Голосування триватиме з 1 травня до 30 червня 2013 року.

         Відео проекту Твіннінг: «Вдосконалення охорони громадського порядку Внутрішніми військами МВС України" представлене у географічній категорії "Сусідство" поряд з відео із країн Центральної Азії, Єгипту, Молдови та Палестини.

         Це відео, створене прес-службою внутрішніх військ, відображає основні етапи проведення та досягнення проекту «TWINNING», що проводився у військах з лютого 2012 року по січень 2013 року.

         Відеоробота висвітлює плідну спільну роботу української, французької та румунської сторони, розповідає про впроваджені рекомендації європейських експертів. Після перегляду, кожен глядач може робити власні висновки. Розповідаючи про проект широкому загалу, внутрішні війська ще раз доводять свою відкритість для світової спільноти.

         Відео, що переможе у конкурсі, повинно бути найкращим в плані технічної якості його виконання, майстерності щодо представлення результатів проектів, а також бути таким, що всебічно висвітлює здобутки і переваги проектів фінансованих Європейським Союзом.

          Переможця в номінації «Відео року 2013» конкурсу «EuropeAid Communication Awards 2013» оберуть учасники семінару співробітників EuropeAid (Генеральний директорат Європейської Комісії з питань зовнішньої допомоги) 25 жовтня 2013.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини