Відбулася робоча зустріч щодо доопрацювання проектної пропозиції Twinning для Держінформнауки

28 травня 2013 року відбулася робоча зустріч стосовно доопрацювання проектної пропозиції Twinning для Державного агентства України з питань науки, інновацій та інформатизації (далі – Держінформнауки України).

Зустріч була присвячена обговоренню підготовки проектної пропозиції для Держінформнауки України зокрема було проаналізовано очікувані результати майбутнього проекту та надано рекомендації щодо їх доопрацювання.

Від Державного агентства України з питань науки, інновацій та інформатизації у зустрічі взяв участь  директор департаменту інноваційної діяльності та трансферу технологій Віктор Шовкалюк. Від Представництва Європейського Союзу в Україні участь взяла координатор сектору з питань освіти, науки і технологій та інформаційного суспільства Представництва ЄС Віра Рибак.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач та головний консультант сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська та Євген Коробов.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини