Відбулася робоча зустріч в рамках підготовки проекту Twinning для Мініфраструктури України

30 травня 2013 року відбулася робоча зустріч з рамковим експертом Вадимом Турдзеладзе стосовно підготовки детального технічного завдання (Twinning Fiche) проекту Twinning «Надання інституційної підтримки Міністерству інфраструктури України з питань реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні», бенефіціаром якого є Міністерство інфраструктури України.

Метою зустрічі було обговорення змісту детального технічного завдання проекту, зокрема проаналізовано обов’язкові результати проекту та надано рекомендації щодо їх доопрацювання.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору та головний консультант сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська та Євген Коробов.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини