Відбулися тристоронні робочі зустрічі щодо обговорення проектних пропозицій Twinning

7 червня 2013 року у приміщенні Представництва ЄС в Україні відбулися тристоронні робочі зустрічі щодо обговорення проектних пропозицій Twinningдля Головного управління внутрішніх військ МВС України та Державної інспекції України з контролю за цінами.

Під час зустрічі було представлено позиції усіх зацікавлених сторін щодо зазначених проектних пропозицій Twinning з метою належної підготовки до проведення засідання Робочої групи з питань координації впровадження інструменту Twinning.

У зустрічах взяли участь т.в.о. начальника відділу міжнародного співробітництва апарату командувача внутрішніх військ МВС України підполковник Володимир Грабчак, начальник служби протокольного забезпечення відділу міжнародного співробітництва апарату командувача внутрішніх військ МВС України майор Сергій Мальцев, а також директор департаменту організаційно-методичної роботи, економічного аналізу та моніторингу цін на ринку продовольства Державної інспекції України з контролю за цінами Євген Ларін. 

Від Представництва ЄС в Україні участь у зустрічах взяли керівник першого відділу програм допомоги «Належне управління та демократизація» Александру Альбу, керівник другого відділу програм допомоги «Сталий розвиток: економічний/торговий та територіальний» Хосе Роман Леон Лора, керівник напрямку «Реформа державного управління» Володимир Кондрачук, а також керівники секторів Віталія Мудрук і Андрій Співак.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла заступник директора – начальник відділу управління проектами Олеся Цикалюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини