Державна служба в умовах війни: добірка корисної інформації (розділ постійно оновлюється)

З початком російської військової агресії звичний порядок нашого життя назавжди змінився. У кожного виникає безліч запитань, відповіді на які подекуди знайти доволі непросто. У цьому розділі ми зібрали всю важливу інформацію, що стосується організації роботи державних органів. Сподіваємося, вона стане у нагоді та допоможе організувати роботу під час війни. Діймо разом для перемоги! 

Роз`яснення та рекомендації


Відповіді на актуальні питання організації  роботи державних органів та державних службовців в умовах воєнного стану

Щоденно до Агентства надходить надзвичайно величезна кількість запитань щодо організації роботи державних установ, статусу державних службовців, які на час війни виїхали за кордон, оплати праці та інші. Кожне з них не залишається без уваги. НАДС відслідковує усі запити та опрацьовує їх. В даному розділі зібрано найпоширеніші запитання та відповіді на них. Для зручності вони згруповані за певними тематичними напрямами. 

Також, у даному розділі Ви можете знайти відповіді на запитання щодо дії окремих положень Закону України від 15 березня 2022 р. № 2136 «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».  


Роз`яснення Національного агентства України з питань запобігання корупції щодо декларування та спеціальних перевірок 


Окремо хочемо наголосити на важливості дотримання основних правил інформаційної безпеки. Користуйтеся лише перевіреною інформацією з офіційних джерел та не поширюйте чутки. Адже недостовірні повідомлення – це частина продуманої інформаційної війни проти України. Користуйтесь виключно офіційними каналами комунікації, стежте за офіційною інформацією державних органів та органів влади на місцях. Не довіряйте підозрілим сайтам, перевіряйте інформацію виключно в офіційних джерелах.

Офіційні державні канали для отримання інформації:

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!