Відбулося засідання Наглядової ради проекту Twinning для Держенергоефективності

11 червня 2013 року у приміщенні Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України відбулося чергове засідання Наглядової ради проекту Twinning «Удосконалення нормативно-правової бази у сфері енергоефективності та її наближення до вимог законодавства ЄС».

Метою засідання було обговорення стану імплементації проекту протягом п’ятого звітного періоду (лютий – травень 2013 року), а також основних досягнень у ході реалізації проекту. Крім того, під час засідання було розглянуто питання щодо можливості продовження проекту на три місяці.

У засіданні взяли участь перший заступник Голови Держенергоефективності України, керівник проекту від України Віталій Григоровський, керівник проекту від консорціуму, представник Міністерства навколишнього середовища, клімату та енергетики федеральної землі Баден-Вюртемберг (Німеччина) Гаральд Хьофлік, постійний радник проекту Александре Єфремов, партнер постійного радника проекту Олена Казловцева, а також лідери компонентів зі сторони органу-бенефіціара.

Від Представництва Європейського Союзу в Україні участь у заході взяли Керівник третього відділу програм допомоги «Енергетика, транспорт та навколишнє середовище» Вальтер Треттон, керівники секторів Габріель Бланк і Юрате Юдснукіте.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяла участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005
№ 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини