Збільшено кількість проектів Twinning в Україні

17 червня 2013 року у приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбулося 11 засідання Робочої групи з питань координації впровадження інструменту Twinning (далі – Координаційна група).

Зі вступними словами виступили Голова Національного агентства України з питань державної служби, директор Адміністративного офісу програми Twinning В’ячеслав Толкованов та Керівник управління програм допомоги Представництва Європейського Союзу в Україні Ендрю Расбаш, які відзначили про надзвичайну важливість використання інструментів інституційної розбудови в умовах підготовки до підписання майбутньої Угоди про асоціацію  між Україною та ЄС.

Під час засідання було розглянуто нові проектні пропозиції Twinning, отримані від органів державної влади. За результатами засідання затверджено 8 проектних пропозицій, які включено до Робочого плану проектів Twinning.

У зустрічі взяли участь представники Адміністрації Президента України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Представництва Європейського Союзу в Україні та Національного агентства України з питань державної служби.

Довідково:

З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини