Відбулась робоча зустріч щодо підготовки проектів Twinning для Міністерства доходів і зборів України

18 червня 2013 року відбулася робоча зустріч щодо підготовки проектів Twinning для Міністерства доходів і  зборів України.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо підготовки детальних технічних завдань (Fiche) проектів Twinning «Удосконалення системи адміністрування податків і зборів відповідно до європейських стандартів» та «Підтримка Міністерства доходів і  зборів України у розвитку інтегрованого управління кордонами».

Участь у зустрічі взяли директор департаменту міжнародних зв’язків Міністерства доходів і  зборів України Андрій Веселовський та начальник відділу міжнародного податкового співробітництва департаменту міжнародних зв'язків Міністерства доходів і  зборів України Оксана Степаненко.

Від Представництва ЄС в Україні у заході взяли участь керівник відділу «Належне управління та демократизація» Александру Албу і менеджери секторів Філіп Борі та Наталія Старостенко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини