Відбулась робоча зустріч щодо підготовки проекту Twinning для Державної казначейської служби України

20 червня 2013 року відбулася робоча зустріч щодо підготовки проекту Twinning для Державної казначейської служби України.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Удосконалення державної політики у сфері казначейського обслуговування шляхом імплементації національного законодавства з питань бухгалтерського обліку і звітності в державному секторі, наближеного до стандартів та кращих практик ЄС та посилення інституційної взаємодії Державної казначейської служби України».

Від Державної казначейської служби України участь у зустрічі взяли директор департаменту консолідованої звітності Людмила Гізатуліна, радник Голови Анатолій Бернацький та головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності Голови Олеся Данишенко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини