Відбулася робоча зустріч стосовно підготовки Twinning Fiche у фінансовій сфері

10 липня 2013 року в приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулися робочі зустрічі з експертами щодо підготовки детальних технічних завдань (Twinning Fiche) для Державної фінансової інспекції України, Міністерства доходів і зборів України, Державної казначейської служби України.

         Під час зустрічей було обговорено проекти детальних технічних завданнь, зокрема майбутні результати та заходи для реалізації зазначених проектів Twinning, основні потреби органів державної влади щодо залучення такого виду допомоги. Крім того, розглядались питання щодо визначення керівників проектів та партнерів постійних радників у вищезазначених проектах Twinning.

         Участь у зустрічі взяли європейські експерти та менеджер Представництва Європейського Союзу в Україні.

         Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь заступник директора – начальник відділу управління проектами Олеся Цикалюк та головний консультант сектору координації проектів Twinning Терех Анастасія.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини