Відбулося засідання з відбору партнерів з країн-членів ЄС для реалізації проекту Twinning для Держстату України

11 липня 2013 року у приміщенні Представництва ЄС в Україні відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС, які виявили бажання стати партнерами Державної служби статистики України з реалізації проекту Twinning «Сприяння процесам удосконалення Державної служби статистики України з метою покращення її потенціалу та продукції».

Україна отримала пропозицію щодо потенційного партнерства від консорціуму Данії (основний партнер) та Франції (молодший партнер).

         Під час зустрічі було презентовано пропозицію консорціуму щодо детального технічного завдання та обговорено питання, які виникли в учасників заходу.

У засіданні також взяли участь представники Представництва Європейського Союзу в Україні та представники органу-бенефіціару. 

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні взяла головний консультант сектору координації проектів Twinning Терех Анастасія.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини