За участю представників Нацдержслужби України відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для НКРЗІ

11 листопада 2013 року відбулось засідання наглядової ради проекту Twinning для Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації «Посилення регуляторної та юридичної спроможності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації України щодо регулювання сектору телекомунікацій», у якому взяли участь представники Нацдержслужби України як національного координатора інструменту Twinning.

Проект реалізовується НКРЗІ спільно з партнерами від Королівства Іспанія, Королівства Швеція та Латвійської Республіки і спрямований на посилення незалежності та адміністративної спроможності НКРЗ з метою забезпечення спроможності у застосуванні відповідних регуляторних заходів та власних рішень та всіх наявних норм, та забезпечення добросовісної конкуренції на ринку.

Під час заходу були представлені результати реалізації проекту, в тому числі у сфері регулювання телекомунікацій і посиленні спроможності українського законодавства.

У засіданні взяли участь керівник проекту від України, член НКРЗІ Ігор Сиротенко, керівники проекту з боку консорціуму країн-членів ЄС Фабіо дель Алісаль, Андрейс Домбровскіс, постійний радник проекту Томмі Вальгрен, партнер постійного радника Ярослав Вишня, менеджер Представництва Європейського Союзу в Україні Віра Рибак та члени робочої групи з реалізації проекту Twinning.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла заступник директора Адміністративного офісу програми Twinning Ірина Лучинська.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини