Офіційне відкриття проекту Twinning для Міністерства інфраструктури України

26 листопада 2013 року в.о. Голови Нацдержслужби України Юлія Ковалевська взяла участь у конференції, що відбулася з нагоди офіційного відкриття проекту Twinning «Надання інституційної підтримки Міністерству інфраструктури України з питань підвищення ефективності роботи та конкурентоспроможності залізничного транспорту в Україні».

Проект буде впроваджуватися спільно з Міністерством транспорту та суспільних робіт Іспанії та Міністерством транспорту, будівництва та морського господарства Польщі.

Конференція розпочалася із виступу заступника Міністра інфраструктури України – керівника апарату, керівника проекту від України Володимира Корнієнка. Також з вітальними промовами виступили Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські, Посол Королівства Іспанії в Україні Херардо Анхель Бугайо Оттоне та представник посольства Республіки Польща в Україні Славомір Матушак.

Привітавши учасників заходу, Юлія Ковалевська представила основні досягнення впровадження інструмента Twinning в Україні та окреслила практичні моменти, які необхідні для успішної реалізаіції проекту.

У ході заходу керівник проекту від Королівства Іспанія Матільде Фернандез Бальбін презентувала мету та основні завдання проекту. Молодший керівник проекту від Республіки Польща Якуб Каптуржак у своїй промові окреслив внесок польської сторони у реалізацію проекту.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяли участь заступник директора Адміністративного офісу програми Twinning Ірина Лучинська та головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB Якущенко Ян.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини