Відбулася робоча зустріч щодо підготовки контракту проекту Twinning для Мінрегіону України

29 січня 2014 року у приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбулася робоча зустріч щодо підготовки контракту проекту Twinning «Посилення законодавчої та інституціональної спроможності Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон) щодо поводження з побутовими відходами», який реалізовується консорціумом спільно з Республікою Австрія, Французькою Республікою та Королівством Іспанія.

Під час зустрічі було обговорено особливості підготовки контракту зазначеного проекту Twinning. Також було досягнуто домовленостей щодо подальшого напряму роботи в рамках підготовки проектної документації та визначено дати наступної місії іноземних експертів.

 У заході взяли участь представники органу-бенефіціара та іноземні експерти.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у робочій зустрічі взяла завідувач сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року №1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини