Відбулася робоча зустріч щодо реалізації проекту Twinning для Державного агентства земельних ресурсів України

7 лютого 2014 року відбулася робоча зустріч щодо реалізації проекту Twinning «Допомога в розвитку відкритого і прозорого ринку сільськогосподарських земель в Україні», який впроваджується Державним агентством земельних ресурсів України спільно з консорціумом Королівства Нідерландів, Федеративної Республіки Німеччина та Литовської Республіки.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо реалізації зазначеного проекту Twinning, зокрема стосовно організації конференції з нагоди офіційного відкриття проекту, проведення першої наглядової ради. Крім того, було надано рекомендації щодо підготовки проектної документації та досягнуто домовленостей про проведення зустрічей з представниками Адміністративного офісу програми Twinning на постійній основі.

У заході взяли участь постійний радник проекту Twinning Стефан Вербунт та помічник постійного радника проекту Twinning Леся Шафранська.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у зустрічі взяли завідувач сектору координації Twinning Анастасія Терех та головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року №1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини