За участю представників Нацдержслужби України відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Мінінфраструктури України

19 березня 2014 року у приміщенні Міністерства інфраструктури України відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning «Координація і розвиток мультимодального транспорту та логістичних процесів в Україні».

Проект спрямовано на посилення інституційної спроможності Мінінфраструктури України, з метою сприяння розвитку мультимодальних перевезень, застосовуючи передовий досвід Європейського Союзу. Значну увагу в рамках проекту приділено аналізу структури Міністерства, що також включає вдосконалення процедур підбору та навчання персоналу. Крім того, передбачено розробку спеціальної програми розвитку мультимодальних перевезень та сприяння логістичним послугам в Україні.

Під час засідання було розглянуто стан реалізації проекту протягом шостого звітного періоду, зокрема було презентовано інформацію про проведені заходи, а також поінформовано про плани на наступний квартал. Крім того, учасники наглядової ради надали рекомендації щодо вдосконалення підготовки проектної документації.  

У засіданні взяли участь заступник директора департаменту координації політики розвитку інфраструктури та туризму Мінінфраструктури України, заступник лідера проекту від України Костянтин Савченко, лідер проекту від Французької Республіки Ерік Хойруп, постійний радник проекту Крістоф Шеве, партнер постійного радника проекту Оксана Бабій, координатор проектів у сфері транспорту Представництва Європейського Союзу в Україні Світлана Дідківська, а також представник ADETEF в Україні Ірина Озимок.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли заступник начальника відділу управління проектами Анастасія Терех та завідувач сектору координації Twinning
Ян Якущенко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини