Відбулось третє засідання наглядової ради проекту Twinning для НКРЕ

 5 вересня 2012 року в приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики відбулося третє засідання наглядової ради проекту Twinning«Надання допомоги Національній комісії регулювання електроенергетики щодо забезпечення виконання газового законодавства у відповідності з положеннями Договору про заснування Енергетичного Співтовариства».

У ході засідання було розглянуто стан імплементації проекту протягом звітного кварталу, проаналізовано основні досягнення в рамках кожного компоненту, а також обговорено дату проведення конференції з нагоди завершення проекту.

Участь у засіданні взяли керівник проекту Twinning від держави-партнера Карло Креа, керівник проекту від України Віктор Меркушов, керівник сектору енергетики Представництва Європейського Союзу в Україні Ольга Сімак, постійний радник проекту Лемлем Саід Ісса, партнер постійного радника від органу-бенефіціара Валерій Цаплін та експерт проекту Олів’єр Бернардіні.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС участь у засіданні наглядової ради взяла Юлія Мотрюкголовний консультант відділу управління проектами.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини