Привітання Директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марини Канавець

 

Шановні колеги!

 Від щирого серця вітаю вас із Днем Державного Прапора України!

Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. А Державний Прапор, як символ свободи, єднання та слави нашої країни, уособлює у собі усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. 

Наш прапор є втіленням єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. В нашій державі відбулися великі політичні, економічні, соціальні перетворення, але не змінилося ставлення до символу свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн  це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

 Від усього серця бажаю вам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Міцного здоров'я, добробуту і щастя, добра і миру, злагоди, віри у власні сили, упевненості в достойній долі рідної землі. 

Зі святом Вас!                                                    

Директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

 М.Канавець

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини