Відбулася робоча поїздка працівників Національного агентства України з питань державної служби та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу до Херсонської області з метою надання методично-консультативної допомоги з питань в

 30-31 серпня відбулась робоча поїздка начальника відділу методичного забезпечення діяльності кадрових служб органів державної влади Нацдержслужби України ОксаниОмельченко та начальника відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Фаїни Козирєвої до Херсонської області.

Метою поїздки є надання методично-консультативної допомоги з питань впровадження законодавства про державну службу відповідно до пункту 200 Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

30 серпня у Херсонському Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, установ і організацій відбувся семінар з питань впровадження нового законодавства про державну службу.

Під час заходу висвітлено питання сучасного стану адміністративної реформи, розробки профілів професійної компетентності посад державної служби, консультативного та науково-методологічного забезпечення функціонального обстеження органів виконавчої влади та функціонування служб персоналу в умовах впровадження законодавства про державну службу.

У ході семінару виступили Оксана Омельченко, начальник відділу методичного забезпечення діяльності кадрових служб органів державної влади Нацдержслужби України,                   Фаїна Козирєва, начальник відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

 У заході взяли участь керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, керівники апаратів та працівники кадрових служб районних державних адміністрацій.

З метою перевірки ходу проведення функціонального обстеження обласної та районних державних адміністрацій Фаїна Козирєва з Оксаною Омельченко відвідали засідання робочої групи з питань організації проведення функціонального обстеження у Херсонській області.

Під час засідання було обговорено питання щодо організації роботи та основних проблемних питань по проведенню функціонального обстеження в структурних підрозділах обласної державної адміністрації та районних державних адміністраціях Херсонської області.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини