Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Державного агентства земельних ресурсів України

 

 

 

18 листопада 2014 року у приміщенні Держземагентства України відбулося третє засідання наглядової ради проекту Twinning «Допомога в розвитку відкритого і прозорого ринку сільськогосподарських земель в Україні».

Метою проекту є підтримка України у розвитку відкритого і прозорого ринку сільськогосподарських земель шляхом покращення механізму управління ринком земель сільськогосподарського призначення та управління землями державної власності відповідно до найкращих практик країн-членів ЄС.

З вітальним словом до учасників засідання звернулися в. о. керівника проекту від Держземагентства України Людмила Шемелинець та заступник керівника проекту від Королівства Нідерланди Жанін Спіксма, які відзначили основні досягнення проекту Twinning та наголосили на високому рівні взаємодії між партнерами.

Постійний радник проекту Стефан Вербунт представив на розгляд учасників наглядової ради квартальний звіт, а також за допомогою українського колеги презентував детальний аналіз реалізації проекту протягом звітного періоду та інформацію щодо відповідності проекту із практичним виконанням деяких положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. На додаток учасники заходу узгодили питання щодо проведення наступного засідання наглядової ради проекту.

У засіданні також взяли участь молодший керівник проекту від Федеративної Республіки Німеччина Катя Деллс, молодший керівник проекту від Литовської Республіки Вілма Даугальєне, а також керівник сектору координації проектів Представництва ЄС в Україні Енцо Даміані.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв головний консультант сектору координації Twinning відділу управління проектами Артем Тахтаров.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини