Завершується відрядження завідувача сектору координації проектів Twinning Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Олесі Цикалюк до м. Тбілісі

14 червня 2012 року у м. Тбілісі (Грузія) відбулося засідання панелі «Реформування державного управління» у рамках тематичної платформи № 1 «Демократія, належне врядування та стабільність».

 

Під час засідання були обговорені такі ключові питання як стан імплементації Робочого Плану І та Робочого Плану ІІ панелі «Реформування державного управління». Естонським центром Східного партнерства було презентовано результати Порівняльного звіту щодо державного управління в країнах Східного партнерства, після чого учасники заходу мали можливість його обговорити та обмінятись думками. Також під час зазначеного засідання було обговорено Програму Всеохоплюючої інституційної розбудови (СІВ), як одного з методів поглиблення реформи державного управління. Завідувач сектору координації проектів Twinning Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Олеся Цикалюк у ході засідання презентувала заходи, що мають відбутися в Україні у рамках шостої сфери «Ефективне управління технічною допомогою» робочої групи «Реформування державного управління». Зокрема мова йшла про проведення Щорічних конференцій з питань інституційної розбудови, ініційованих Національним агентством України з питань державної служби / Адміністративним офісом програми Twinning, які спрямовані на посилення співробітництва між країнами ініціативи ЄС «Східне партнерство», утворення професійної спільноти, мережі державних службовців згаданих країн із метою обміну досвідом, найкращими практиками у сфері адміністративної та інституційної реформи, шляхом використання інструментів інституційної розбудови.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини