Відбувся семінар на тему «Гендер та реформа державної служби»

  29 травня 2012 року в Національному агентстві України з питань державної служби, під головуванням першого заступника директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлії Лихач, відбувся семінар на тему «Гендер та реформа державної служби».

Під час доповідей професора кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України, доктора наук з державного управління, доцента Людмили Пашко та завідувача сектору проектів інформатизації Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС Юрія Щепотко було обговорено актуальні питання впровадження стандартів гендерної політики на державній службі та в органах місцевого самоврядування, а також представлено показники чисельності державних службовців в контексті гендерної політики.

У ході семінару відбулася презентація гендерного аналізу «Гендер та реформа державної служби в Україні» доктора, асоційованого декана Університету Карлтон (м. Оттава, Канада) Полін Ренкін. Під час свого виступу Полін Ренкін окреслила основні питання гендерної рівності, політичного представництва жінок, а особливу увагу приділила втіленню найкращих практик щодо збільшення кількості жінок на вищих керівних посадах на державній службі.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини